Informatie over SLVTR clim:bits

SLVTR clim:bits (spreek uit: Salvatore) is in 1996 begonnen als klimgrepenbedrijf met als doel een goed en betaalbaar product te maken.
Tegenwoordig maken we naast klimgrepen ook klimwanden, boulderwanden en allerlei soorten schoolwanden. Daarnaast verzorgen wij ook controle en waar nodig aanpassing van uw wanden ten behoeve van certificeringen. Ook bieden we opleidingsmogelijkheden aan voor de mensen die instructie gaan geven op de klimwand.
Onze klimgrepen worden gekenmerkt door een zandsteenachtig oppervlak, die zorgt voor veel wrijving met weinig huidverlies. De vorm van de greep is meestal rond, dik, ergonomisch en origineel. Regelmatig worden er nieuwe modellen in alle maten ontwikkeld.
De klimwanden van SLVTR clim:bits zijn functioneel, met kennis van zaken gebouwd en volledig gebruiksklaar ingericht.

SLVTR clim:bits is altijd bereikbaar voor vragen, informatie, op- en aanmerkingen. In het geval van klim-, school- en/of boulderwanden komt SLVTR clim:bits altijd op de mogelijke bouwlocatie langs om in overleg dé juiste offerte op te stellen voor het te realiseren klimobject.
Voor de aanschaf van klimgrepen nodigen wij je bij voorkeur uit om zelf je keuze te komen maken. Verzending of bezorging van grepen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. De meest eenvoudige en tevens snelste manier is contact opnemen met Bernard Klok: Tel. +31(0)6-29005897 of per e-mail: bernard@slvtr.nl.

Zelf een blik werpen op het assortiment en prijzen is natuurlijk ook mogelijk.

(c) 2002, salvatore // a